Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μπορούμε να πετύχουμε και χωρίς lockdown»

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο | Νέα από το Αγρίνιο και την  Αιτωλοακαρνανία-AgrinioLike

«Το δίλημμα είναι “Αυτοπροστασία ή Καραντίνα”» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του, καλώντας τους πολίτες «σε μία νέα εγρήγορση» λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού – Οι δομές των νοσοκομείων απέχουν πολύ ακόμα από τα όρια τους – Από την μεθεπόμενη εβδομάδα 100 νέα λεωφορεία και άλλα 400 έως το τέλος του χρόνου.

Την κρισιμότητα της κατάστασης ως προς την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα περιγράφει το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν και, όπως προανήγγειλε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο πρωθυπουργός δεν μιλά για «lockdown», το μήνυμα είναι σαφές για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να μην ληφθούν σκληρότερα μέτρα.

Οι συστάσεις προς τους πολίτες είναι σαφείς και αφορούν στην τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον τον κορωνοϊό, ώστε να μην υπάρξει ανάγκη για λήψη σκληρών αποφάσεων, δηλαδή επιβολή περιορισμών σε τοπικό επίπεδο

Η κατάσταση, ειδικά στην Αττική, παραμένει στο «κόκκινο», με τον αριθμό των κρουσμάτων καθημερινά να είναι τριψήφιος και συχνά να ξεπερνά τα 200.

Πηγή: protothema.gr

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.