ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πρόεδρος ΙΝΚΑ :Παρέμβαση εισαγγελέα Αγρινίου για τον κόμβο του "θανάτου" (Αερογέφυρα)-ηχητικό

Για την νέα πραγματικότητα και την καθημερινότητα των πολιτών όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τα έκτακτα μέτρα ντιμετώπισης της εξάπλωσης του covid-19, μίλησε ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης στον ΑέραFm 99,50 στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη .

Ο κ.Λεχουρίτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φαινόμενο με τα "φαντάσματα" ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία με "δόλωμα" τις ελκυστικές τιμές εξαπατούν πολίτες οι οποίοι προπληρώνουν προϊόντα τα οποία δεν παραλαμβάνουν ποτέ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος, οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις συναλλαγές τους ,μπορούν να απευθυνθούν στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο 1520 ,στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στο ΙΝ.ΚΑ τηλεφωνικά στο 2103632443 ή στα γραφεία που λειτουργούν σε διάφορες πόλεις μεταξύ αυτών και στο Αγρίνιο.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ.Λεχουρίτης στον νέο κόμβο στην περιοχή της Αερογέφυρας στο Αγρίνιο,τον οποίο χαρακτήρισε "Κόμβο του θανάτου",ένα έργο έκτρωμα για το οποίο έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες από πολίτες,τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και διορθώσεις ,θα απευθυνθούν και θα ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα Αγρινίου.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ.Λεχουρίτης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια