ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πρώτη πόλη το Αγρίνιο στα πρόστιμα για μάσκες! Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. (ηχητικό)

Δυτική Ελλάδα :35 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας | Νέα από το Αγρίνιο και την  Αιτωλοακαρνανία-AgrinioLike

Τα πρωτεία στα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, το μήνα Σεπτέμβριο, κατέχει το Αγρίνιο, σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Νίκο Αγγελόπουλο και την εκπομπή «10 με Τόνο με άλλον Αέρα» στον «Aeras fm 99,5» ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β’, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου στην Δυτική Ελλάδα, επιβλήθηκαν 275 πρόστιμα των 150 ευρώ, για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης εκ των οποίων τα 102 στις περιοχές ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Τα περισσότερα βέβαια εξ αυτών καταγράφονται στην πόλη του Αγρινίου. Συνολικά στην Δυτική Ελλάδα τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν 5.250 έλεγχοι και το 40% περίπου των παραβάσεων καταγράφονται στο Αγρίνιο. Το υψηλότερο δηλαδή ποσοστό σε όλη την Περιφέρεια.


Ακούστε τα όσα δήλωσε στον «Aeras fm 99,5» ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β’, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια