Ενόχληση Κομματά για τις αναφορές του Δημάρχου Αγρινίου για την καθαριότητα του Δήμου(ηχητικό)


Την ενόχλησή του αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, στην προ ημερών συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, σχετικά με την καθαριότητα, τους συνδικαλιστές και το προσωπικό της υπηρεσίας, εξέφρασε μιλώντας στον «Aeras fm 99,5» και την εκπομπή «10 με Τόνο με άλλον Αέρα» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αγρινίου, Θύμιος Κομματάς.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμαρχος Αγρινίου, ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης της Χριστίνας Σταρακά, Πάνου Καψάλη, ότι «δεν υπάρχει άλλοθι να μην είναι η πόλη γυαλί. Έχουμε κόσμο, είμαστε πλήρης δεν πρέπει να λένε οι υπηρεσίες και τα συνδικαλιστικά όργανα ότι δεν επαρκεί το προσωπικό», με τις αιχμές να είναι σαφείς, ενώ σημείωσε πως ο προϊστάμενος για την καθαριότητα είχε ζητήσει 35 άτομα, προσελήφθησαν 14, ήρθαν με απόσπαση 22 και εκκρεμούν έξι ακόμη αιτήματα απόσπασης. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ενισχύθηκε ο τομέας και με τα οκτάμηνα.
Ο κ. Κομματάς ξεκαθάρισε ότι το προσωπικό στην καθαριότητα δεν επαρκεί, κινούμενος επί της ουσίας σε άλλο μήκος κύματος από τον ο κ. Παπαναστασίου, μιλώντας παράλληλα και για το πολυσυζητημένο ζήτημα των απλήρωτων υπερωριών το οποίο ήδη έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.


Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί τα όσα δήλωσε σήμερα στον «Aeras fm 99,5» ο κ. Κομματάς:

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.