ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λιμενάρχης Μεσολογγίου :“Περιμένουμε το αυτονόητο: την άμεση μεταφορά μας στην ΔΟΥ Μεσολογγίου” (ηχητικό)


 Περιμένουμε το αυτονόητο: την άμεση μεταφορά μας στην ΔΟΥ Μεσολογγίου” λέει ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δεν γίνεται να μιλάμε για αναβάθμιση και ανάδειξη του θαλασσίου μετώπου του Μεσολογγίου με ένα Λιμεναρχείο σε αυτήν την κατάσταση” τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του στον ΑΕΡΑ FM 99,5 και στον δημοσιογράφο Π. Τσακανίκα ο λιμενάρχης Μεσολογγίου Νεκτάριος Μελιάδης, εκφράζοντας έτσι την απορία του και την έκπληξη του για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για την μεταφορά του Λιμεναρχείου στην ΔΟΥ Μεσολογγίου.

“Τουρίστες που έρχονται με τα σκάφη τους στο λιμάνι του πράγματα που κάνουν είναι να έρθουν στο Λιμεναρχείο και ντρεπόμαστε για την εικόνα που παρουσιάζουμε” , τονίζει χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, προηγήθηκαν συσκέψεις και ομόφωνα υπηρεσιακοί φορείς αποφάσισαν να γίνει αυτοψία από την ΑΑΔΕ, για την μεταφορά. Αυτό έγινε, η ΑΑΔΕ (προϊσταμένη υπηρεσία της ΔΟΥ) στην αυτοψία της αναφέρει πως η ΔΟΥ Μεσολογγίου χρειάζεται επιφάνεια 1000 τετραγωνικών μέτρων, από τα 2000 που διαθέτει σήμερα.

Την ίδια στιγμή η εξυπηρέτηση των πολιτών στην ΔΟΥ με φυσική παρουσία έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, γεγονός που σημαίνει πως η ΔΟΥ παρουσιάζει μια εικόνα ενός τεράστιου άδειου χώρου. Παρόλα αυτά, κάποιοι επιμένουν για δικούς τους λόγους, πως οι χώροι αυτοί, πρέπει να παραμείνουν άδειοι και ανεκμετάλλευτοι.

“Εμείς ζητάμε την εφαρμογή της απόφασης της ΑΑΔΕ. Ούτε εμείς κάναμε την αυτοψία, ούτε είχανμε κάποια εμπλοκή. Είμαστε μια μάχιμη υπηρεσία 24ώρου βάσεως, με νέους εργαζομένους που δουλεύουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες. Με ένα κρούσμα κορωνοϊου τι θα γίνει εκεί; Ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη;”, διερωτάται ο λιμενάρχης.

Ο κ Μελιάδης εκφράζει επίσης την απορία του για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της ΔΟΥ συμφωνούν στην μεταφορά στο κτίριο του τελωνείου , όχι όμως του Λιμεναρχείου, παρατηρώντας ότι οι λιμενικοί αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι β’ κατηγορίας.

Τέλος εκφράζει στις δηλώσεις του την έντονη δυσαρέσκεια του για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σε βάρος των λιμενικών αλλά και του ιδίου, από επίσημα χείλη στο Μεσολόγγι.

Οι δηλώσεις του κ Μελιάδη στον Π. Τσακανίκα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια