ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κρούσμα Κορωνοϊού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου

 Ένα ακόμη επιβεβαιωμένο  κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο στο Αγρίνιο εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες ,αυτή τη φορά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου(γίνεται λόγος για γονέα μαθητή).

Αυτό ανακοίνωσε πριν λίγο μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης στον AeraFM 99,50 στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα τα όσα ανέφερε ο κ.Ζαρκαβέλης και σε αυτήν την περίπτωση έχει γίνει απολύμανση στους χώρους του σχολείου ,ενώ μέχρι σήμερα τρία είναι τα Δημοτικά Σχολεία στο Αγρίνιο (3ο,7ο,8ο)στα οποία έχει εντοπιστεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και έχει ενεργοποιηθεί το σχετικό πρωτόκολλο από τον Δήμο Αγρινίου.

Όσον αφορά την συνολική μέχρι σήμερα εικόνα, κρούσματα έχουν εντοπιστεί στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου ,στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γαβαλούς και στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρινίου.

Σε όλες τις περιπτώσεις έγινε απολύμανση των σχολείων από τον Δήμο Αγρινίου και εφαρμόστηκαν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Νεότερη ενημέρωση 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν και στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα, Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 στο 4ο Γυμνάσιο ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματαλόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid19 στη σχολική κοινότητα. Οι γονείς και κηδεμόνες θα ενημερωθούν και μέσω mail Επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες θα λάβουν ενημέρωση για την τηλε-εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Καλή Δύναμη σε όλους μας!"



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια