ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διευθυντής Δ.Α Ακαρνανίας :Έκκληση να παραμείνουν οι πολίτες σπίτια τους και να τηρούν τα μέτρα (ηχητικό)

Καθολική ήταν χθες, η αποδοχή των νέων μέτρων στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας, απαγόρευσης της κυκλοφορίας, από τους πολίτες (21:00 – 05:00) στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα, ο νέος Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας, Αστυνομικός Διευθυντής, Δημήτρης Γαλαζούλας, στον «Aeras fm 99,50» στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου.

Στο μεταξύ, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 160 παραβάσεις, από την έναρξη του 2ου lockdown (Σάββατο 7 Νοεμβρίου), μετά από περίπου 1400 ελέγχους σε άτομα. Από αυτές, 70 περιπτώσεις σχετίζονται με μη χρήση μάσκας, 90 με άσκοπες μετακινήσεις και 7 με μη χρήση μάσκας από επιβαίνοντες σε οχήματα.

Όπως ανέφερε ο κ. Γαλαζούλας, ο αριθμός των παραβάσεων θεωρείται μεγάλος, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για τήρηση των κανόνων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας, για την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού, υπενθυμίζοντας την ατομική ευθύνη, ενώ πρόσθεσε, ότι, οι αστυνομικοί από την πλευρά τους όπου απαιτείται δείχνουν επιείκεια μιας και «δεν είναι χαρούμενοι όταν βεβαιώνουν πρόστιμα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια