ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σ.Ε.Ν.Α. :Η διασπορά στο νοσοκομείο απρόβλεπτη,κάλεσμα στην διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου  

Το  Νοσοκομείο Αγρινίου έγινε Νοσοκομείο αναφοράς χωρίς μοριακό αναλυτή.

Τα δείγματα των ασθενών λαμβάνονται και στέλνονται στο Ρίο με τα αποτελέσματα να κάνουν έξι ημέρες να απαντηθούν λόγου φόρτου και έλλειψης αντιδραστηρίων.

Σταδιακά βρέθηκαν θετικοί τρεις εργαζόμενοι, ελήφθησαν δείγματα από ασθενείς και από τριάντα εργαζόμενους η οποίοι ήρθαν σε επαφή με θετικά κρούσματα.

Ακούσατε Ακούσατε...... οι εργαζόμενοι συνέχισαν να εργάζονται κανονικά!!!!! Το πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε και δεν βγήκαν σε καραντίνα όπως έπρεπε.

Έξι μέρες αργότερα,φάνηκαν τα αποτελέσματα με πέντε υγειονομικούς θετικούς αν και ασυμπτωματικοί.

Η διασπορά απρόβλεπτη.....

Το ΣΕΝΑ είχε τονίσει τη σπουδαιότητα της κατάστασης και την αναγκαιότητα του μοριακού αναλυτή πολύ καιρό πριν, όπως και την ενίσχυση του νοσοκομείου σε ιατρικό , νοσηλευτικό και παραιατρικο προσωπικό.

Οι αρμόδιοι κωφευανε στις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας,με συνέπεια την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

Καλούμε τη διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, και να διασφαλίσει ασφαλείς συνθήκες εργασίας οι οποίες δεν θα φέρνουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών.

Επίσης το ΣΕΝΑ δεν υποστηρίζει το διχασμό των εργαζομένων και διεκδικεί να δοθεί δώρο Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου καθώς και την ένταξη τους στα Β.Α.Ε.

Το ΣΕΝΑ δεν σιωπά απλά αυτή τη χρονική στιγμή η προσήλωση μας είναι στο καθήκον μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια