Πρόταση Δ.Τραπεζιώτη προς το Επιμελητήριο Αιτ/νιας για την προώθηση όλων των προϊόντων της περιοχής

Αναλυτικά.
Αξίζει να αναφερθούμε σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου  Έβρου  για την υποστήριξη των τοπικών προϊόντων, παραγωγών και επιχειρήσεων  της περιοχής ευθύνης του  σε αυτήν τη δύσκολή περίοδο της πανδημίας και που συνιστά παράδειγμα προς μίμηση. Το Επιμελητήριο Έβρου δημιούργησε μια ιστοσελίδα με όλα τα προϊόντα του Έβρου από τοπικούς παραγωγούς. Είδη διατροφής, ποτά, αναψυκτικά, άλλα καταναλωτικά προϊόντα αλλά και e-shops συγκεντρώθηκαν σε μια ιστοσελίδα, επάνω σε ένα διαδραστικό χάρτη.

Σε σχετική   ανακοίνωση του   το Επιμελητήριο Έβρου  αναφέρει:

 “Η έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, έφερε αναγκαστικά ένα δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, το οποίο έχει άμεση επιρροή στην εθνική, αλλά και τις τοπικές οικονομίες της χώρας. Το Επιμελητήριο Έβρου, σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς κοινοποιεί λίστα με τα προϊόντα που παράγονται στον Έβρο και προτρέπει όλους να τα επιλέγουν – ειδικά τώρα που η αγορά διάγει αυτή τη σοβαρή κρίση. Τα τοπικά προϊόντα διατίθεται τόσο στα μεγάλα, όσο όμως και στα λεγόμενα «super market της γειτονίας», τα οποία επίσης χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης στη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ κάποια από αυτά διατίθενται και ηλεκτρονικά απ’ ευθείας από τους παραγωγούς. Η λίστα που καταρτίζεται είναι δυναμική, που σημαίνει ότι θα προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα.

Καλούμε τους παραγωγούς που δεν εντοπίζουν τα προϊόντα τους στη λίστα, να ενημερώνουν για να συμπεριληφθούν, αλλά κυρίως καλούμε τους καταναλωτές να στηρίζουν – να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον τόπο μας!  Ας μη σπάσει κανένας κρίκος της αλυσίδας!  Βρες εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα του Έβρου: evros-brands.gr’

Κατόπιν τούτου απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου  Αιτωλοακαρνανίας, με την εμπειρία και το ενδιαφέρον που έχουν για τα θέματα που αφορούν στην τοπική παραγωγή και επιχειρηματικότητα, τους λέμε: «ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΟΣ» δηλαδή παρουσίαση με ένα κλικ σε μια ιστοσελίδα όλων των προϊόντων και των  e-shops της Αιτωλίας και Ακαρνανίας, αξιοποιώντας παρόμοια δυνατότητα που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο των συναλλαγών για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας που δοκιμάζεται κι εδώ από την πανδημία. 

Αγρίνιο, 23/11/2020

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Act now -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

Δικηγόρος, π. Δήμαρχος Θεστιέων 


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.