ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνέντευξη του πρώην υπουργού υγείας Ανδρέα Ξανθού (ηχητικό)

Για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία, τις κυβερνητικές αστοχίες ως προς την διαχείριση της κατάστασης και το παρασκήνιο με την επίταξη των δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον «Aera fm 99,5» και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο πρώην Υπουργός Υγείας, βουλευτής, τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός.

«Πολύ λίγο, πολύ αργά. Αυτό χαρακτηρίζει την απόφαση του υπουργείου Υγείας για άμεση διάθεση 200 ιδιωτικών κλινών της Θεσσαλονίκης για νοσηλεία περιστατικών Covid», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ξανθός, για την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

«Χρειάστηκε να φτάσουν τα δημόσια νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας στο λειτουργικό black out, για να υιοθετήσει η κυβέρνηση μια πρόταση που η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλες πολιτικές δυνάμεις έχουν εισηγηθεί εδώ και καιρό», πρόσθεσε ο κ. Ξανθός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα είναι δύσκολο να μην παραταθούν τα περιοριστικά μέτρα, ενώ επισήμανε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς αφήνοντας ένα ολόκληρο καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης του πρώην Υπουργού Υγείας, στον «Aera fm 99,5»:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια