Απάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας στην πρόταση του Δημήτρη Τραπεζιώτη

Η απάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην πρόταση του Δημήτρη Τραπεζιώτη για την προώθηση των προϊόντων της Αιτ/νιας.

 Αξιότιμε κύριε Τραπεζιώτη,

Αγαπητέ Δημήτρη,

Σας ευχαριστώ για την ανοιχτή επιστολή σας από 23.11.2020 στην οποία αναφέρεσθε σε μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Έβρου και προτείνετε να ακολουθήσουμε την ίδια πολιτική.

Για το λόγο αυτό επιθυμώ να σας πληροφορήσω τα παρακάτω:

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, από το έτος 2008, διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου portal στο οποίο ενδεικτικά είχαν και έχουν τη δυνατότητα οι συνάδελφοι επιχειρηματίες του νομού να δημιουργήσουν e-shop, να πραγματοποιούνται κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής κλπ.

Μετά από ευρεία δημοσιοποίηση της δημιουργίας του portal και των δυνατοτήτων του,  κατά το διαρρεύσαν διάστημα μέχρι και σήμερα, μόνο δύο (2) συνάδελφοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία  εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητές του.

Ήδη το Επιμελητήριό μας, προκειμένου να το αναβαθμίσει και να το εκσυγχρονίσει έχει ενταχθεί στο  έργο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικής υποδομής και ψηφιακών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθειά του ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών.

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων δέκα (10) ετών το Επιμελητήριό μας δεν παρέλειψε να συμμετάσχει σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, στις οποίες οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούσαν να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. 

Βεβαίως αυτό το τελευταίο σας είναι γνωστό από τη συμμετοχή της “ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ” σε έκθεση του εξωτερικού στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Τέλος, πέραν των ανωτέρω, θα ήταν καλύτερο πριν προτείνετε να ενημερώνεστε διότι “κρούετε ανοικτές θύρες”.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.