ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο της Π.Υ Μεσολογγίου

 

Στήριξη για λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Κατοχή ζητήθηκε από τον παραβρισκόμενο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος 

Την ικανοποίησή του για το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, αλλά και της Διοίκησης του Νομού, εξέφρασε προχτές Παρασκευή κατά την τελετή εγκαινίων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος. 

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, σ αυτή την μεγάλη μέρα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία τόσο του Μεσολογγίου όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.  

«Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αναγνωρίζει και εκτιμά την άψογη συνεργασία, την συνεννόηση και τον συντονισμό των ενεργειών μας σε στιγμές δύσκολες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λύρος και συνεχίζοντας ευχαρίστησε για την ανταπόκριση σε κάθε δράση κι ενέργεια, με σκοπό την πρόληψη πυρκαγιών αλλά  και την αντιμετώπιση κάθε άλλης έκτακτης ανάγκης.  

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου δεν παρέλειψε όμως, απευθυνόμενος στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος να διατυπώσει και δημόσια το αίτημα για τη στήριξη δημιουργίας εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού στην Κατοχή Μεσολογγίου, κάτι που μπορεί να γίνει απτό με τη χορήγηση οχημάτων. 

«Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος μας δηλώνει πάντα αγωγός και συμπαραστάτης στο πολύτιμο έργο σας. Για τους λόγους αυτούς, θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου καθώς και την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, για την προσφορά τους στον τόπο και τους πολίτες», κατέληξε ο Κώστας Λύρος. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια