Εικόνες ντροπής και καταστροφής από βανδαλισμούς στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (φωτο)


 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, εξαιτίας των επανειλημμένων παραβατικών φαινομένων και της αδράνειας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, προχωρά στην δημοσιοποίηση της εικόνας του Σχολείου μετά τους τελευταίους βανδαλισμούς...

Η σχολική κοινότητα του 12ου ΔΣ, σχεδόν κάθε εβδομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με φθορές  που προκαλούνται από εξωσχολικούς τις ώρες μη λειτουργίας του Σχολείου.  Η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, εκμεταλλευόμενη την απόμακρη θέση του Σχολείου,  την μη φύλαξή του και την έλλειψη φωτισμού, εισέρχονται στο χώρο του σχολείου με τελείως διαφορετικό σκοπό, από αυτόν της άθλησης και της ψυχαγωγίας, προκαλώντας ζημιές τόσο στο προαύλιο όσο και στον εσωτερικό του χώρο. Το Σχολείο επιβαρύνεται οικονομικά για την επιδιόρθωση των ζημιών, κάνοντας πιο δύσκολη την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου όπως και η Αστυνομική  Διεύθυνση Ακαρνανίας,  είναι ενήμερες και γνώστες των προβλημάτων αυτών εδώ και πολύ καιρό. Τόσο η Διεύθυνση του Σχολείου όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί, εγγράφως και προφορικώς χωρίς καμία ουσιαστική ανταπόκριση.

Από τις τελευταίες φθορές που έγιναν  εδώ και 10 μέρες, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και το Σχολείο εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένο στην παραβατική συμπεριφορά αυτών των ατόμων.

Θεωρούμε ότι άμεσα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή και να ληφθούν μετρά για την φύλαξη του Σχολείου και την αποκατάσταση των ζημιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.