ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Χρ.Σταρακά : Ο κ. Παπαναστασίου προσφεύγει σε κατάπτυστες μεθόδους ψεύδους για να καλύψει τις δικές του ευθύνες.

Με μεγάλη έκπληξη  ακούσαμε  τον κ. Δήμαρχο να  δηλώνει κατά την διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη, ότι η παράταξη μας , πολέμησε το έργο: 

«Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης Αγρινίου – Αναβάθμιση συστήματος διύλισης Σπολάιτας - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων,».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας :

   H παράταξη μας προχώρησε τον περασμένο μήνα σε όχληση περί της διαδικασίας ,η οποία αφορούσε τη συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού , προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθότητα της διαδικασίας και να προλάβουμε τυχόν προσφυγές που θα καθιστούσαν τον διαγωνισμό άκυρο.

  Αυτό δυστυχώς για την Δ.Ε.Υ.Α και τους πολίτες του Δήμου δεν αποφεύχθηκε. 

Δυστυχώς όμως για τον κ. Δήμαρχο, η έντυπη μορφή της απόφασης της  Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών είναι στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας .

Απόφαση, η οποία αποδέχεται την προσφυγή τεχνικής εταιρείας, που κάνει  λόγο για φωτογραφικές διατάξεις,στη διακήρυξη του έργου της Δ,Ε,Υ,Α,Α, και όχι προσφυγή της Δημοτικής παράταξης μας , όπως υποστήριξε ο. κ Δήμαρχος προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Προκαλεί θλίψη και οργή το γεγονός ότι ο Δήμαρχος προσφεύγει σε τέτοιες κατάπτυστες μεθόδους ψεύδους, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον της παράταξής μας, προφανώς για να καλύψει τις δικές του ευθύνες που οδήγησαν στην ακύρωση επί του συνόλου της διακήρυξης του έργου. 

Καλούμε για άλλη μια φορά, τον κ. Δήμαρχο να απαντήσει στους πολίτες, έστω και τώρα, τους λόγους που οδήγησαν την Α.Ε.Π.Π σε ακυρωτική απόφαση, με αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά ένα ακόμη έργο για τον τόπο μας.

Επίσης οφείλει να ανακαλέσει άμεσα αυτή την κατάπτυστη δήλωση  και να εγκαταλείψει τάχιστα αυτές τις τακτικές διότι οδηγούν το δημόσιο διάλογο σε επικίνδυνες στενωπούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια