ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συγκέντρωση τροφίμων και προιόντων μακράς διαρκείας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραβόλας

 Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί  με τη χάρη του Θεού οι ευλογημένες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι μας θα συγκεντρωθούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Όμως κάποιοι αδελφοί μας δυσκολεύονται ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα αγαθά.
Για τον λόγο αυτό το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας συγκεντρώνει προϊόντα μακράς διάρκειας όπως : γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, μαρμελάδα, βούτυρο, καφέ, ζάχαρη, αλεύρι, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά, κονσέρβες, μπισκότα, σοκολάτες, αλάτι, αυγά προκειμένου τα προιόντα αυτά να διανεμηθούν σε φτωχές ή πολύτεκνες οικογένειες του χωριού μας. Λόγω τής δύσκολης κατάστασης που όλοι βιώνουμε καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη των πιο αδύναμων αδελφών μας και να τους αναπαύσουμε έστω και για λίγο και στο μέτρο του δυνατού ο καθένας μας. Γι’ αυτό το λόγο χτυπάμε την πόρτα της καρδιάς και της Αγάπης σας και ζητούμε την συμμετοχή σας ούτως ώστε να υπάρχει επάρκεια τροφίμων για τις καθημερινές ανάγκες των ενδεών αδελφών μας με σκοπό να μη στερηθεί κανένας αδελφός μας αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Προσφέροντας ο καθένας μας για το σκοπό αυτό ότι μπορεί βοηθά να συνεχιστεί απρόσκοπτα η Θεάρεστη αυτή διακονία

Τα αγαθά θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στο παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους Παραβόλας μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και θα διανεμηθούν πριν από τα Χριστούγεννα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και σας περιμένουμε να περιβάλλεται με αγάπη και αρωγή αυτήν την προσπάθεια μας.

Ο Θεός να είναι μαζί σας.

Εκ του Ιερού ναού 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια