ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διανομή τροφίμων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου για τα Χριστούγεννα


Με τη Χάρη και τη βοήθεια του Θεού την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος διένειμε τρόφιμα και κρέας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Στα πλαίσια των ποιμαντικών δράσεων της ενορίας μας είναι και η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους οικονομικά δοκιμαζόμενους  αδερφούς μας, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο όπου η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει όχι μόνο υγειονομικά αλλά και οικονομικά τη πατρίδα μας, αφήνοντας πολλούς συνανθρώπους μας άνεργους, έχοντας μάλιστα την ευθύνη της κάλυψης των καθημερινών αναγκών της οικογένειας τους και των παιδιών τους.

Τα τελευταία 4 χρόνια στην ενορία μας λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων η οποία ενισχύεται από προσφορές των συνανθρώπων μας και η διανομή των αγαθών γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται προς δόξα Θεού και για την ανακούφιση των πασχόντων αδερφών μας, μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Νεκτάριο Τριάντη.

 

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους οι οποίοι βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας!

 

Ευχόμαστε καλά και άγια Χριστούγεννα!













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια