ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Συγκινητική η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία (φωτο)

 

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα του Σ.ΕΑ. Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά"για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή , στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο,όπως μεταδίδει το kainourgiopress.

Μέλη,φίλοι του συλλόγου και όχι μόνο προσήλθαν από το πρωί τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα αντιμετώπισης διασποράς της πανδημίας και συγκεντρώθηκαν πολύτιμες μονάδες αίματος στην τράπεζα αίματος που διατηρεί ο σύλλογος στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για της αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου σε αίμα.

Η  εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,φυσικά με την υποστήριξη και τον εξοπλισμό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Ο  πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Τασούλης , σε δήλωσή του, τόνισε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ακόμη κοινωνική ενέργεια στον αγώνα κατά της πανδημίας,ενώ οι προγραμματισμένες δράσεις ενημέρωσης καθώς και ο σχεδιασμός για διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών στις άλλες κοινότητες της Δ.Ε Θεστιέων ανεβλήθησαν λόγω της πανδημίας.

Ο κ.Τασούλης επισήμανε ότι με την ολοκλήρωση της τελευταίας αιμοδοσίας για το 2020 το Δ.Σ εργάζεται στον προγραμματισμό  των αιμοδοσιών για το νέο έτος που θα είναι 5 ή 6.

Τέλος ευχαριστεί τα μέλη,το Δ.Σ του συλλόγου ,όλους όσους ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα και προσήλθαν στις αιμοδοσίες και εύχεται καλές γιορτές και καλή νέα χρονιά.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια