Σπήλιος Λιβανός: "Στελεχώνεται ο Αστυνομικός Σταθμός Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου"

 


Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας μας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, ενημερώθηκα με μεγάλη χαρά για την υπ’ αριθ. 1647/20/2730636/13.12.2020 απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την στελέχωση της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Η ίδρυση και λειτουργία της υπηρεσίας του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου συνιστά μία σημαντική εξέλιξη, η οποία θα συμβάλει στην ασφαλέστερη αστυνόμευση του Αερολιμένα αλλά και στην εξοικονόμηση αστυνομικής δύναμης.

Τόσο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, στη διαρκή συνεργασία που έχουμε για τα ζητήματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία, είχαν δεσμευτεί για την υλοποίηση του αιτήματος στελέχωσης της υπηρεσίας. Υλοποιείται έτσι ένα αίτημα που διεκδίκησε σθεναρά όλο το προηγούμενο διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και η τοπική κοινωνία. 

Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα, το οποίο έγινε πράξη. 

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ:  Στελέχωση Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.

ΣΧΕΤ:  Υπ’  αριθ. 1647/20/2730636 από 13-12-2020 Διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

ΚΟΙΝ:  Μέλη μας.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση γίναμε δέκτες της υπ’  αριθ. 1647/20/2730636 από 13-12-2020 Διαταγής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία καλούνται οι συνάδελφοι από τον πίνακα μεταθέσεων για την Δ.Α. Ακαρνανίας να δηλώσουν επιθυμία να μετατεθούν στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου για την στελέχωσή του.

Οι προσπάθειες της Ένωσής μας, μέσω εγγράφων – συναντήσεων και πιέσεων έπιασαν τόπο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ένα απ’ τα αιτήματά μας και μία από τις δεσμεύσεις μας στην αρχή της θητείας μας, να υλοποιείται με την ανωτέρω διαταγή. 

Οφείλουμε να χαιρετίσουμε και να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς:

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ  για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος Ίδρυσης του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την συνέπεια των λόγων και την τήρηση από την πλευρά του της δέσμευσής του για την στελέχωση του ανωτέρω Αστυνομικού Σταθμού, από τον πίνακα μεταθέσεων. 

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τον Πρόεδρο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας για την ίδρυση και την Στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ  ΝικόλαοςShare on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.