ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Δεν ξέχασε τον Π.Πλεξίδα που έχασε την ζωή του στο Καινούργιο ,σε κατάσβεση πυρκαγιάς, ο Αρχηγός του Π.Σ


Ως «Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών», έχει καθιερωθεί η 12η Νοεμβρίου, ημέρα θανάτου του πρώτου πυροσβεστικού υπαλλήλου, Δόκιμου πυροσβέστη Β΄ τάξεως Κωνσταντίνου Πούλιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, πριν από 78 χρόνια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διώροφο οίκημα επί της οδού Θεοτοκοπούλου, στη Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα του Αρχηγού του Π.Σ Στέφανου Κολοκούρη 

"Τιμούμε σήμερα, στις 5 Δεκεμβρίου του 2020, την <<Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη>>. Είναι τιμή μου, που ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, έχω υπό την ηγεσία μου 2.200 εθελοντές και εθελόντριες συναδέλφους, που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, ως ισάξια μέλη του πυροσβεστικού προσωπικού. Είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή, που 2.500 περίπου συμπολίτες, έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθούν στις τάξεις του Σώματος ως εθελοντές. 

Σας καλώ όλους μαζί σήμερα, να τιμήσουμε τη μνήμη του Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα, ετών 27, του πρώτου εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του, πρόσφατα, εν ώρα υπηρεσίας. Είναι καθήκον όλων μας, να κρατήσουμε ¨ζωντανή¨ τη μνήμη του. 

Ας εργαστούμε ενωμένοι για την προστασία και διάσωση της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, για την ακόμα  αποτελεσματικότερη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και για την όσο δυνατόν ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας."

Ο Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης  Πλεξίδας Παναγιώτης του Ε.Π.Σ Παραβόλας , έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας κατά την διάρκεια κατάσβεσης αγροτικής πυρκαγιάς στην περιοχή Χαραυγή Καινουργίου του Δήμου Αγρινίου, στις 5-9-2020. Δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια