ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεσολόγγι :Διανομή προϊόντων από το Δήμο μετά την δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής προστασίας και σε συνεργασία με το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα, το Δημητρούκειο Δημοτικό ειδικό σχολείο και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου, διέθεσε ένα μέρος της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του Covid-19.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, μετά από επιστολή του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Ανάπτυξης, κ. Καραπάνου. Μέσω των Δομών ενισχύθηκαν οι οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης.

Η διάθεση προϊόντων δεν έχει ολοκληρωθεί,  θα συνεχιστεί, ώστε όλοι οι δικαιούχοι να λάβουν αυτή την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την σημαντική πρωτοβουλία τους, καθώς και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την στήριξη που προσφέρει στους πολίτες του Δήμου μας. Ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει συνέχεια και στο μέλλον, ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει μόνος σε αυτή την κρίση.

Ο Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Προστασίας & Ανάπτυξης

Καραπάνος Νίκος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια