ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δωρεά θαλάμου αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Το κοινωφελές Ίδρυμα «Σε μνήμη Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» με έδρα το Αγρίνιο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου- δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, που αφορά στην κατασκευή θαλάμου αρνητικής πίεσης, για τη νοσηλεία ασθενών με COVID- 19, ή παρόμοιων περιπτώσεων μολυσματικών ασθενειών.

Την μελέτη, ανάθεση και κατασκευή του θαλάμου ανέλαβε το Δ.Σ του Ιδρύματος, κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το κόστος της κατασκευής ανήλθε στο ποσό των 20.000 ευρώ και η δαπάνη του έργου επιβάρυνε αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, ευελπιστούμε ο θάλαμος αυτός να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στη διάθεση του Νοσοκομείου της πόλης μας και ακολούθως στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ.κ. Κάππας Αναστάσιος (Πρόεδρος), Πιστιόλας Κωνσταντίνος (Αντιπρόεδρος), Σελιμάς Ιωάννης (Γραμματέας), Λιανός Κωνσταντίνος (Ταμίας) και Παλιούρα Μίρκα (Μέλος), εκφράζουν την ευχή για αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και μια γρήγορη επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια