ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο σε live ραδιοφωνική μετάδοση

 

Σε μια περίοδο που το «ζωντανό» θέατρο αναστέλλει τη λειτουργία του στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της Πολιτείας για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και μέχρι να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου, βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το θεατρόφιλο  κοινό, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 11.00 π.μ., σε πρώτη ταυτόχρονη μετάδοση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης μας, το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου θα παρουσιάσει ένα Αφιέρωμα για τον πιο γνωστό συγγραφέα του τόπου μας, τον ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, που περιλαμβάνει μια μελέτη της ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΠΩΝΗ με θέμα «Ο ΛΥΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» και μια συζήτηση για τη ζωή και το  έργο του Αγρινιώτη συγγραφέα με τον φιλόλογο –διδάκτωρα Φιλοσοφίας  ΧΑΡΗ ΤΑΜΠΑΚΗ. Οργάνωση – αφήγηση: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, απαγγελία ποιημάτων: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ.

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου έχει ήδη ανακοινώσει το καλλιτεχνικό του Πρόγραμμα για την περίοδο 2020-21 με κάποιες από τις εκδηλώσεις  να προβάλλονται μέσω διαδικτύου ή ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Η αλήθεια σίγουρα είναι ότι το «ζωντανό» θέατρο δε μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο μέσο καθώς η αλληλεπίδραση μεταξύ σκηνής και κοινού είναι πάντα μοναδική, ανεπανάληπτη, γεμάτη από αισθήματα που μόνο  μία παράσταση μπορεί  να προκαλέσει στον θεατή. Ωστόσο αυτή την περίοδο είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ η παρουσία μας με οποιοδήποτε μέσο. 

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα εντάξουν στο πρόγραμμά τους και θα μεταδώσουν ταυτόχρονα το Αφιέρωμα, είναι οι εξής:

ΑΧΕΛΩΟΣ 98,4 FM, DYTIKA92,8 FM, ANTENNASTAR 103,5 FM, AGRINIO937 93,7 FM, ARIAFM-RYTMOS 107,4 FM, ENERGYRADIO 94,2FM , AERAS 99,5 FM και το ΡΑΔΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 102,5 FM.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια