ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός - Λαμία 0-0 με πέντε δοκάρια

 Ο Παναιτωλικός είχε τρία δοκάρια, η Λαμία δύο αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει

Επειτα από συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πέντε δοκάρια (!) ο Παναιτωλικός και η Λαμία έμειναν στο 0-0 για τη 18η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει καθώς καμία δεν χάρηκε με την ισοπαλία.


Μόλις στο 2' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Βέργο, ενώ στο 9' η Λαμία απάντησε και πάλι με δοκάρι σε εκτέλεση του Μπα. Στο 37' ο Καραμάνος έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσότσαλιτς που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Και το δεύτερο ημίχρονο όμως άρχισε με δοκάρι, όταν ο Τζανετόπουλος έστειλε την μπάλα στο σίδερο στο 53', ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Παναιτωλικός απάντησε με κεραυνό του Μάζουρεκ που πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι. Το πέμπτο και τελευταίο δοκάρι ήταν έργο του Αζάντι στο 74' και πάλι όμως το γκολ δεν ήρθε με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν.


 


Παναιτωλικός: Κνετ, Περέϊρα, Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (66' Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βέργος (66' Αζάντι).


Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67' Μπιάρνασον), Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς, Μπα (34' Καραμάνος), Αραμπούλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια