ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός Ατρόμητος 1-1

 

Ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ευχαριστημένη καμία ομάδα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Το παιχνίδι έληξε 1-1 χάρη στα γκολ των Μουνίθ στο 54ο λεπτό και Μπαρμπόσα στο 82'. Οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του σκόρερ τους.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν άφησε καμία ομάδα ευχαριστημένη. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 12η θέση με 13 βαθμούς και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με τη Λαμία να είναι στο -3. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έμεινε 8ος δεν κατάφερε να βρεθεί μπροστά απ' τον Βόλο, ενώ απέχει οκτώ βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα playoffs.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΜΟΥΝΙΘ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπημένο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Περιστεριώτες σε μία ανύποπτη φάση απέκτησαν το προβάδισμα. Στο 54΄ο Μουνίθ επιχείρησε μία σέντρα, η μπάλα κόπηκε, με τον Ισπανό παίκτη του Ατρομήτου να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και να ανοίγει το σκορ.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 58'. Ο Μπαρμπόσα έβγαλε σέντρα μέσα από την περιοχή, ο Ντίας πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, πάνω από την εστία του Μανδά.


ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 65' Ο ΜΟΥΝΙΘ ΚΑΙ 1-1 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 65ο λεπτό. Ο Μουνίθ σταμάτησε αντικανονικά τον Αρσούρα και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να πιέσει και στο 72ο λεπτό δημιούρησε προϋποθέσεις με μία σέντρα του Αριγίμπι από τα δεξιά. Όμως αφού ο Μπαρμπόσα κλείστηκε, ο Αρσούρα σούταρε άστοχα άουτ.

Τελικά, ο Αριγίμπι κέρδισε ένα πέναλτι από πάτημα του Γκαλβάο στην περιοχή, μία φάση που έλεγξε ο Καραντώνης στο VAR. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε σκαφτό πέναλτι στο κέντρο της εστίας και ισοφάρισε.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, ο Παναιτωλικός πίεσε για να πετύχει ένα ακόμη γκολ, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που είχε σημαντική στιγμή στο 90+3' με τον Γκαλβάο να είναι άστοχος μέσα από την περιοχή.

πηγή:sports24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια