ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκη με ανατροπή για τον Παναιτωλικό


Με νίκη άρχισε τη νέα χρονιά ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με διαγώνιο σουτ του Στάικου στο 55’ και η ομάδα μας είχε την ευκαιρία για την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα. Σε πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Αριγίμπι, ο Μάζουρεκ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά απέκρουσε το τερματοφύλακας Σωτηρίου.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 83’ με σέντρα – σουτ του Μανθάτη, που μπήκε αλλαγή και σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Στο 85’ δύο ακόμα παίκτες που μπήκαν αλλαγή συνεργάστηκαν για να έρθει το δεύτερο γκολ. Από σέντρα του Τζανακάκη και κεφαλιά του Ματσόλα, ο Λιάβας με κοντινή προβολή πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του και έκανε το 2-1 για την ομάδα μας που πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μεντίνα (78’ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71’ Ματσόλα), Αριγίμπι (89’ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71’ Μανθάτης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος (90+2’ Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90+2’ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ-panetolikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια