ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Θανατηφόρο το πρώτο σοβαρό τροχαίο του 2021

Θανατηφόρο τελικά αποδείχθηκε το πρώτο σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο το οποίο συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου έξω από το νοσοκομείο Αγρινίου, όταν συγκρούστηκε ι.χ επιβατικό αυτοκίνητο με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Σήμερα τα ξημερώματα η συνοδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 75 ετών  άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύονταν με σοβαρό τραυματισμό.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος,.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες 1-1-2021,το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, ηλικιωμένος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτιδα μια 75χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 75χρονη.

Η παθούσα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και σήμερα τα ξημερώματα απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια