ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Μανθάτης : Οικογένεια μου αυτήν την στιγμή είναι ο Παναιτωλικός (ηχητικό)


 Στην εκπομπή του AERAS FM 99.5 “Σπορ στον Αέρα” με τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό μίλησε ο Γιώργος Μανθάτης.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Παναιτωλικού στο χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στις πρώτες του ημέρες στο Αγρίνιο, στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας και στο καλό προαίσθημα που είχε για την έκβαση της αναμέτρησης με τους “Κρητικούς”.

Μίλησε ακόμα για τις φιλοδοξίες του με τα χρώματα του Παναιτωλικού τονίζοντας πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα, για την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος καθώς και για τον κόσμο του Παναιτωλικού, όπως τον γνώρισε στα παιχνίδια που ήταν αντίπαλος της ομάδας του Αγρινίου.

Ακόμη τόνισε ότι έρχεται από μια μεγάλη αποχή και ότι τρείς μήνες ήταν μόνος του και έκανε προπονήσεις ατομικές και άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Σε ερώτηση αν ο Παναιτωλικός αυτή την στιγμή είναι πισωγύρισμα ή σκαλοπάτι απάντησε ότι ο Παναιτωλικός σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του, αλλά ποτέ πισωγύρισμα γιατί ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και αυτήν την στιγμή είναι η οικογένεια του και θα κάνει το καλύτερο για αυτήν την ομάδα.

Ακούστε αναλυτικά όλη την συνέντευξη του Γιώργου Μανθάτη στο Aeras fm 99.5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια