ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :΄Ήττα από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

 Με γκολ των Φορτούνη και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε ισοφαρίσει με τον Ταχάρ.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, αφού στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη μετά το γύρισμα του Ντρέγκερ (0-1). Στο επόμενο λεπτό ο Ελ Αραμπί είχε ευκαιρία για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να βγει μπροστά για να κάνει κάτι καλό αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή στιγμή στο 35′ με τον Μασούρα, μετά την ωραία μπαλιά του Ντρέγκερ, αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον Κνετ.

Το δεύτερο ημίχρονο, πάντως, άνοιξε όπως και το πρώτο. Με γκολ νωρίς δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 48′ ο Αριγίμπι έκανε τη σέντρα και ο Ταχάρ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ νίκησε τον Τζολάκη και έγραψε το 1-1.

Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να ξαναπάρουν γρήγορα το προβάδισμα αλλά ο Ελ Αράμπι δεν τελείωσε καλά τη φάση και στο 61′ ο Εμβιλά έχασε πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά. Και εκεί που οι Αγρινιώτες άρχισαν να πιστεύουν ότι ίσως είναι καλή μέρα γι’ αυτούς και καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα, ήρθε το 1-2.

Στο 65′ ο Βαλμπουενά αν και πεσμένος κατάφερε να περάσει κάθετα για τον Ελ Αραμπί και αυτός εκτέλεσε τον Κνετ, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό. Και με δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν αιφνιδιαστεί νωρίτερα από τον Παναιτωλικό και είχαν δεχθεί την ισοφάριση, ήταν πλέον όσο σοβαροί έπρεπε και κράτησαν το σκορ, παίρνοντας ακόμη μία νίκη και πηγαίνοντας στο +9 από τον Άρη, με ματς περισσότερο.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (85′ Ντάλσιο), Βάντερσον (70′ Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ (85′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70′ Μανθάτης), Μάζουρεκ, Αζάντι (61′ Βέργος).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Σισέ, Μπα, Ντρέγκερ (85′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης (46′ Βαλμπουενά), Μασούρας (59′ Βρουσάι), Μπρούμα (46′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (93′ Χασάν).

πηγή :newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια