ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι απολογίες των τριών συλληφθέντων ...

για τη  σκληρή ληστεία στο Χαλκιόπουλο. Και οι τρεις κατηγορούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους στην Ανακρίτρια Αγρινίου, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι κατηγορούμενοι  αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ τους ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στο μεταξύ στην Ασφάλεια Αγρινίου αναμένουν και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με όσα είχε κάνει γνωστά με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία:

“Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου διενεργήθηκε έρευνα, μετά τον εντοπισμό, την Πέμπτη 14-1-2021 το πρωί, εντός οικίας σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ζευγαριού ηλικιωμένων που βρέθηκαν δεμένοι και φιμωμένοι. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγος του διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το συμβάν έλαβε χώρα τις βράδυνες ώρες της 8-1-2021, από τρία άτομα, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τους παθόντες με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό .

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου”.

πηγή :aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια