ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ξέβρασε προφυλακτήρες η Τριχωνίδα(φωτο)

 

Μπροστά σε ένα περίεργο και άσχημο θέαμα βρέθηκε αναγνώστης του kainourgiopress ο οποίος σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε την παραλίμνια περιοχή Άγιος Γεώργιος στο Καινούργιο.
Συγκεκριμένα στην παραλία εντόπισε διάσπαρτους 10 περίπου προφυλακτήρες οχημάτων που προφανώς ξέβρασε η λίμνη μετά την ισχυρή νεροποντή της Τρίτης.


Εικάζεται ότι οι προφυλακτήρες είχαν πεταχτεί από κάποιον ανεγκέφαλο σε ένα από τα ρέματα που καταλήγουν στη Τριχωνίδα ,με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους τεράστιους όγκους νερού και να καταλήξουν στον υδροβιότοπο.

Και ένας στύλος του Ο.Τ.Ε ανάμεσα στους προφυλακτήρες.


Μετά την δημοσίευση του παραπάνω θέματος και των φωτογραφιών αναγνώστη ,το kainourgiopress οφείλει να δημοσιεύσει και την εξήγηση του επαγγελματία στον οποίον ανήκουν οι προφυλακτήρες για την αποκατάσταση της αλήθειας .
Όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε οι προφυλακτήρες ήταν φυλαγμένοι στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή καθώς επρόκειτο για καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Δυστυχώς όμως η ισχυρή νεροποντή της προηγούμενης Τρίτης έπληξε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του στις οποίες προκάλεσε σημαντικές ζημιές με αποτέλεσμα μαζί και με άλλα προϊόντα να παρασυρθούν από το νερό και να ξεβραστούν μετά από μέρες στην παραλία Αγίου Γεωργίου ,χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και συμπερασμάτων τονίζει ότι οι προφυλακτήρες ήταν λειτουργικοί και σε καμία περίπτωση δεν είχαν πεταχτεί σε κάποιο ρέμα, ενώ το κόστος της ζημιάς είναι μεγάλο..









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια