Ο ξεχασμένος, επικίνδυνος και πολύπαθος δρόμος προς το μοναστήρι και την Ακρόπολη των Θεστιέων.


Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν στο kainourgiopress οι κάτοικοι της οδού Ιεράς Μονής Βλοχού στο Καινούργιο σχετικά με το πρόβλημα της κατάστασης του δρόμου που οδηγεί στο Βλοχό. 
Όπως αναφέρουν έκαναν σχετική αναφορά  στο δήμο Αγρινίου και στην Κοινότητα Καινουργίου στις 31/08/2020(ακολουθεί στη συνέχεια),την οποία υπογράφουν συνολικά 46 κάτοικοι.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :

"Η οδός Ιεράς Μονής Βλοχού, είναι μια ιδιαίτερα βεβαρυμμένη, όσον αφορά την κίνηση οχημάτων, οδός και ταυτόχρονα πλήρως εγκαταλειμμένη και απαξιωμένη.
 Κι αυτό παρότι εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων, αλλά και επισκεπτών, που καθημερινά οδηγούν πάνω σε αυτόν τον κακοσυντηρημένο και άκρως επικίνδυνο δρόμο, ο οποίος σε πολλά σημεία είναι έτοιμος να καταρρεύσει.
Το γνωστό φαινόμενο της εποχής μας,  της πολυετούς ολοκληρωτικής απαξίωσης της ιστορίας μας, των θρησκευτικών μνημείων , αλλά και της χρόνιας εγκατάλειψης των δυνατοτήτων της τοπικής τουριστικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα της καθημερινής στήριξης του πολίτη στον τόπο που γεννήθηκε και ζει ,  αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο δρόμο που οδηγεί στην Ακρόπολη των Θεστιέων και στο ιστορικό μοναστήρι στο Βλοχό.
Οι κάτοικοι της οδού Ιεράς Μονής Βλοχού του ΔΔ  Καινουργίου έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στο Δήμο και στους αρμοδίους, αλλά δυστυχώς , καμία απάντηση δεν δόθηκε από την εδώ και έξι μήνες αναφορά τους.
Δημοσιοποιούμε την αναφορά  αυτή προς ενημέρωση, προβληματισμό και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Παράλληλα, εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών για την αυξημένη επικινδυνότητα του δρόμου.
Οι υπογράφοντες κάτοικοι της οδού Ιεράς Μονής Βλοχού."

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και η σχετική αναφορά 
Η σχετική αναφορά :
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.