ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός : Ήττα στο Αγρίνιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα


 Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο φινάλε με ανατροπή (2-1)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή (1-2) πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Παναιτωλικού στο κλείσιμο της αυλαίας της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο σκορ κι είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο φινάλε του α' ημίχρονου, αλλά οι Γιαννιώτες επέστρεψαν δυναμικά στο β' ημίχρονο φτάνοντας σε μια σημαντική επικράτηση. Ηταν η τρίτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία τέσσερα ματς καθώς είχαν προηγηθεί και οι εκτός έδρας επικρατήσεις στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για τη Super League και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αγρινιού άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Αριγίμπι έπειτα από καταπληκτικό συνδυασμό των γηπεδούχων που έκρυψαν την μπάλα με τον Καρέλη να κάνει την ασίστ στο ντεμπούτο του με το σύνολο του Δέλλα. Στο 45' ο Ντίας είχε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο ωστόσο, το... έργο γύρισε ολοκληρωτικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισοφαρίζει στο 54' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίζμαν, ενώ στο 84' ο Κάργας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Παναιτωλικός: Κνετ (46' Μελίσσας), Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Καρέλης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (46' Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λεό Μπατίστ (46' Κρίζμαν), Παμλίδης.

ΠΗΓΉ :ethnos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια