ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δώρα αγάπης στην ενορία Ι.Ν.Προφήτου Ηλιού Mikalayi Κανάγκας Αφρικής

 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Mikalayi τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε με την Ιεραποστολική του ομάδα το χωριό Mikalayi όπου οι άνθρωποι είναι πάμφτωχοι και όλοι κατοικούν σε χορτοκαλύβες.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιεραποστολική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας μοίρασε ρούχα, παπούτσια και μπισκότα  σε μικρούς και μεγάλους. Η χαρά που είχαν ήταν μεγάλη, αλλά και η δική μας που μεταφέραμε την αγάπη της Πάτρας και του Αγρινίου με τις ευλογίες των Μητροπολιτών κ. Χρυσοστόμου και κ. Κοσμά στους ενδεείς αφρικανούς  αδελφούς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν ποικιλοτρόπως τους πάμπτωχους Καναγκαίζους αδελφούς μας, χαρίζοντας τους αγάπη και βοήθεια από τις ζεστές καρδιές τους και εύχεται: «Ο Θεός να ανταποδώσει την χαρά και την αγάπη που σήμερα σκορπίσατε στο Mikalayi».


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια