Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στο Δημαρχείο Αγρινίου(φωτο)

Με μεγάλη προσέλευση εξελίσσεται η διενέργεια Rapid Tests για τον  Covid-19 στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου (Χαριλάου Τρικούπη 10). 

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 8:30 π.μ. και θα συνεχιστεί  έως  τις 14:00 μ.μ. σε συνεργασία του  Δήμου Αγρινίου με την  3η ΤΟΜΥ Αγρινίου.

«Είναι στενή η συνεργασία του Δήμου με  τα στελέχη του  ΕΟΔΥ  ώστε να πραγματοποιούνται αυτοί οι απαραίτητοι έλεγχοι. Συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες. Είναι κρίμα να ακυρώσουμε τώρα την προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Χρειάζεται όμως λίγη υπομονή για να μείνουμε ασφαλείς και να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό  και χαλάρωση. Πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας αυστηρά  τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΑΜΚΑ τους, διευκολύνοντας το έργο της ΚΟΜΥ (Κινητών Ομάδων Υγείας).


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.