ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στο “βαθύ κόκκινο” από αύριο και μέχρι τις 16 Μαρτίου η Αιτωλοακαρνανία – Κλείνουν σχολεία και λιανεμπόριο


Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν.Χαρδαλιάς.

Από αύριο στις 06.00 το πρωί έως και 16 Μαρτίου στις 06.00 το πρωί:

Για τα SMS

Στο SMS 2 και το SMS 3, εφιστούμε την προσοχή, ότι η μετακίνηση θα πραγματοποιείται είτε εντός δήμου, είτε σε απόσταση εντός 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικία μας.

Στο SMS 6, αποκλειστικά πεζή ή με ποδήλατο. Κανείς σε όλη τη χώρα δε θα μπορεί να στείλει το 6 και να πάει σε άλλη περιοχή με το αυτοκίνητο ή το μοτοσυκλέτα.

Στο SMS 4, τα ελεγκτικά όργανα θα ζητούν περαιτέρω διευκρινίσεις για τους λόγους μετακίνησης.

Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο»

Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου. Επίσης και ο δήμος Καλυμνίων.

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο στις 6 το πρωί ως και 16 Μαρτίου, με εξαίρεση τη Λάρισα όπου τα μέτρα ξεκινούν από τις 6 Μαρτίου στις 6 το πρωί, λόγω του σεισμού.

Τι αλλάζει με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει στις «κόκκινες περιοχές» από τις 9 το βράδυ ως και τις 5 το πρωί.

Στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο», η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 πρωί, με εξαίρεση την Αττική και την Θεσσαλονίκη, όπου λόγω μητροπολητικότητας, τις καθημερινές η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια