ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο ειδικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ Θανάσης Αθανασόπουλος στον «AERAS FM 99,5»: «Να δοθούν άμεσα λύσεις από την πολιτεία» (ηχητικό)

Αδιαμφισβήτητα θέμα των τελευταίων ημερών, η συζήτηση του οποίου κορυφώθηκε την Παρασκευή, στη βουλή και στην πολιτική μονομαχία Μητσοτάκη – Τσίπρα, αποτελούν τα περιστατικά αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη και βέβαια τα όσα θλιβερά ακολούθησαν με τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού από μέλη ακραίων ομάδων.

Άμεσες λύσεις από την πολιτεία για τη θωράκιση του επαγγέλματός τους ζητούν επιτακτικά οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καταδικάζοντας ταυτόχρονα της βίαιες συμπεριφορές συναδέλφων τους όπως αυτές στη Νέα Σμύρνη.

Για τα παραπάνω μίλησε στον ΑΕΡΑ FM 99,5 και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο ειδικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ Θανάσης Αθανασόπουλος, στέλνοντας εκτός των άλλων μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να πέσουν οι τόνοι.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε τέσσερις παρεμβάσεις:

1. Ατομικές κάμερες καταγραφής σε όλες τις δυνάμεις, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ και Άμεσης Δράσης

2. Ενίσχυση ψυχοτεχνικών τεστ για την κατάταξη, αλλά και την παρακολούθηση της θητείας όσων υπηρετούν σε ειδικές μονάδες

3. Νομοσχέδιο για τη συνολική αναβάθμιση των αστυνομικών σπουδών

4. Ο Συνήγορος του Πολίτη αποκτά Βοηθό Συνήγορο με αποκλειστική αρμοδιότητα να τον συνδράμει σε θέματα αστυνομικής βίας.


Ακούστε τα όσα δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος στον ΑΕΡΑ FM 99,5:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια