ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Αιτ/νιας καταγγέλλει τις παραβατικές συμπεριφορές πολιτών στο Κέντρο Κοινότητας !

 Η δύσκολη περίοδος στην οποία ζούμε έχει επηρεάσει λιγότερο η περισσότερο όλους μας. Από την μία τα περιοριστικά μέτρα και η αλλαγή στην καθημερινότητά μας και από την άλλη οι οικονομικές επιπτώσεις που για πολλούς συμπολίτες μας έχουν γίνει δυσβάστακτες δημιουργούν στον κάθε πολίτη ένα λιγότερο ή περισσότερο εκρηκτικό μίγμα.

Την δύσκολη αυτή περίοδο χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Δύσκολα είναι τα πράγματα για αυτούς που επιβαρύνονται από τις ιδιαίτερες συνθήκες, δύσκολα είναι και για αυτούς που εργάζονται, και περισσότερο για αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή. Οι εργαζόμενοι αυτοί διατρέχουν μεγάλους κινδύνους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνανθρώπους μας και απαιτείται από όλους μας μεγάλος σεβασμός για την προσπάθειά τους.

Εργαζόμενοι πρώτης γραμμής είναι και αυτοί που εργάζονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου οι οποίοι εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας δια ζώσης βάζοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αναγνωρίζει την προσπάθεια αυτών των συναδέλφων και τους αντιμετωπίζει με σεβασμό.

Υπάρχουν όμως και οι «φωτεινές» εξαιρέσεις όπως του συμπολίτη μας που σήμερα προσπάθησε να εκφοβίσει τους συναδέλφους συμπεριφερόμενος με βίαιο τρόπο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά.

 Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης  των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές.


ΤΟ  Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια