ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μοναδικά δώρα με δικές σας πινελιές

 Μπορεί η επιλογή δώρου προς συγγενείς και φίλους να αντιμετωπίζεται ως μια απλή και διασκεδαστική υπόθεση, καθώς εκείνοι είναι οι άνθρωποι που είναι πιο κοντά στην καρδιά μας και τους αγαπάμε. Επομένως, η επιλογή δώρου σε αυτά τα άτομα δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από μια ευχάριστη διαδικασία. Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως πόσο πιο πολύπλοκη και πολλές φορές δύσκολη είναι η αντίστοιχη διαδικασία για τους συναδέλφους ή τους πελάτες μας; Για εκείνους το δώρο πρόκειται περισσότερο για μια ευγενική κίνηση, η οποία δείχνει σεβασμό και ευγνωμοσύνη, επομένως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αφοσίωσης. 

 • Δώρο σε πελάτες 

   Η αποτελεσματικότητα των εταιρικών δώρων πηγάζει από την ικανότητα τους να μεταδίδουν ένα στοχευμένο, ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο μήνυμα στους πελάτες, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα δώρα ίδιου περιεχομένου, που, παρόλο που θα εκτιμηθούν, δεν θα εντυπωσιάσουν το ίδιο όσο ένα πρωτότυπο, ξεχωριστό, με προσωπικότητα δώρο. Αναλυτικότερα, τα επιχειρηματικά δώρα βασίζουν την αποτελεσματικότητα τους σε κάποιους  παράγοντες όπως για παράδειγμα την αποδοχή από μεγάλο κοινό, η ακριβής στόχευση του κοινού και ο σωστός χρόνος. Ένα καλό παράδειγμα επιχειρηματικού δώρου είναι το ημερολόγιο, το οποίο μπορείτε να το δωρίσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεν υπάρχει λάθος timing.

Βέβαια, αν επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε λίγο παραπάνω και να πρωτοτυπήσετε, δείχνοντας στον άνθρωπο που το δωρίζετε ότι αφιερώσατε χρόνο, μπορείτε να αφήσετε το δικό σας προσωπικό στοιχείο στο ημερολόγιο. Σε ένα επιχειρηματικό προϊόν δηλαδή, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να τυπώσετε κάτι δικό σας, μια προσωπική λεπτομέρεια ή επιπρόσθετες πληροφορίες επικοινωνίας έτσι ώστε να εκθέτετε τα στοιχεία σας όσο διαρκεί η χρήση του προϊόντος και να διαφημίζεται καλύτερα και πιο εύστοχα η εταιρία σας. 

   Οι πελάτες σας θα χαρούν ιδιαίτερα μόνο και μόνο από την κίνηση σας να τους δείξετε πόσο τους εκτιμάτε. Πόσο μάλλον αν τους δωρίσετε ένα πρωτότυπο, εύχρηστο και πρακτικό δώρο! Ένα ημερολόγιο αποτελεί  την ιδανική πρόταση δώρου για να ξεκινήσει οργανωμένα και εμπνευσμένα η νέα χρονιά. Για να κάνετε τις δημιουργίες σας ακόμα πιο εντυπωσιακές και να τους δώσετε μεγαλύτερη αξία, επιλέξτε να αφήσετε την δίκη σας προσωπική πινελιά αλλά ταυτόχρονα λάβετε υπόψην σας και τα γούστα – αν γνωρίζετε – του ανθρώπου στον οποίο θα χαρίσετε το όμορφο δώρο

. Έτσι, κάθε φορά που θα γίνεται χρήση του προϊόντος σας, κερδίζετε από την έκθεση του λογοτύπου και της επωνυμίας σας τόσο στον άνθρωπο που έχετε δωρίσει το προϊόν, όσο και από τους γύρω ανθρώπους που μπορεί να το δουν. Ένα καλό εταιρικό δώρο όπως είναι το ημερολόγιο αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στον κάτοχο του και μπορεί σαφώς να έχει μεγαλύτερα και μακροπρόθεσμα οφέλη για μια εταιρία η οποία προβαίνει σε μια τέτοια χειρονομία ως ένδειξη αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης προς πελάτες και συνεργάτες της, καθώς ταυτόχρονα δηλώνει την ενεργή παρουσία του επιχειρηματία.

   Δεν υπάρχει σωστή και λάθος περίοδος για να χαρίσουμε ένα δώρο σε έναν άνθρωπο που εκτιμάμε και που θελουμε να τον ευχαριστήσουμε. Ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά να έχει συναισθηματική αξία, έτσι θα εκτιμηθεί σίγουρα  από τον παραλήπτη του. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια