ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου: Διαδικτυακή προβολή τηε παράστασης «Το ΚΟμμΑτι πΟΥ ΛείΠει»


Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου συνεχίζει τις διαδικτυακές προβολές με την παράσταση «Το ΚΟμμΑτι πΟΥ ΛείΠει» βασισμένο στο κείμενο του Σελ Σιλβερστάιν: «το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο», σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Καραφά. Η παράσταση ανέβηκε στην Εφηβική Σκηνή το 2019 και το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου πρωτοτύπησε ως προς την επιλογή και την ανάδειξη εναλλακτικών χώρων παρουσίασης, περιοδεύοντάς την στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης Αγρινίου.

Για δεύτερη χρονιά η Εφηβική σκηνή, μεταφέρθηκε στο φυσικό περιβάλλον του σχολείου όπου οι ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία, μετά το τέλος της, να συζητήσουν με τους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Γιατί δεν κυλάς μόνος σου;».Ο μύθος της αναζήτησης και της ολοκλήρωσης πουέχει συγκινήσει αναγνώστες κάθε ηλικίας. Όλοι μας ψάχνουμε την ολοκλήρωση μέσα από την αγάπη. Το έργο μιλά απλά και αληθινά για αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά ελάχιστοι κατανοούμε και ακόμα λιγότεροι κάνουμε πράξη στη ζωή μας: η ολοκλήρωση και ευτυχία μας, είναι πρωτίστως μια προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να την επιβάλει ή ακόμα και να μας τη χαρίσει «έξωθεν». Και ίσως δεν γίνεται αλλιώς: για να συν-υπάρξουμε κάποτε με κάποιον ή κάτι, πρέπει πρώτα να υπάρξουμε σαν αυτόνομες υπάρξεις.


κείμενο: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΑΦΑ - ΣΩΣΑΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΑΦΑ

κοστούμια:ΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΏΡΓΟΥ

φωτογραφίες:ΛΕΝΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ


παίζουν:

ΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΤΟΛΕΪΝΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΨΑΛΗ


Το θεατρόφιλο κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση δωρεάν στο επίσημο μας κανάλι στο youtube ή στο ανανεωμένο μας site: www.dipethe-agriniou.gr

Το video είναι διαθέσιμο για το κοινό στην εξής διεύθυνση:

https://youtu.be/kxDrVZujvKc


από το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια