ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διακόσμηση του χώρου του γραφείου: βάλτε τα πάντα στους τοίχους!

 Μία πολύ χρήσιμη κάθετη διακόσμηση!


Εάν αγωνίζεστε να κάνετε το χώρο εργασίας σας πιο ελκυστικό και ευχάριστο σκεφτείτε τους τοίχους σας!

Μπροστά από το γραφείο σας μερικά προσεκτικά, επιλεγμένα αξεσουάρ θα δώσουν το απαραίτητο στυλ στο γραφείο σας.


Στην ιστοσελίδα theodoridi.com μπορείτε να ανακαλύψετε έπιπλα γραφείου που υποστηρίζουν με σεβασμό τις ανάγκες σας.


Μία υποστήριξη για γραφή


Αυτοκόλλητα που παρατάσσονται δίπλα-δίπλα για να σχηματίσουν ένα χρονοδιάγραμμα τοίχου, ένα πίνακα φελλού, που μπορείτε να καρφιτσώσετε τις σημειώσεις σας, ένα πίνακα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημειωματάριο ή απλά ένα τοίχο με μία πλάκα γραφής για να γράψετε με κιμωλία. Πρακτική και πρωτότυπη διακόσμηση! 


Υπάρχουν πολλές λύσεις για να μετατρέψετε τον τοίχο σας πίσω από το χώρο του γραφείου σε μία πραγματικά τεράστια υπενθύμιση. Αναρίθμητες ιδέες για να οργανώσετε αυτή τη γωνία όπως επιθυμείτε. Τοποθετήστε τις σημειώσεις στον τοίχο μπροστά σας, όπως ένα πραγματικό εργαλείο υπομνημάτων σας επιτρέπει να βρείτε τις σημειώσεις σας, τα τελευταία ραντεβού σας, πληροφορίες που δεν πρέπει να ξεχάσετε κ.λ.π.


Αφίσες, εικόνες και φωτογραφίες


Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο μία διακόσμηση τοίχου για το γραφείο θα ήταν αυτή: φωτογραφίες, εικόνες από περιοδικά, διακοσμητικά γράμματα, κάρτες έκθεσης. 

Μπορείτε να το δημιουργήσετε εύκολα μόνοι σας.

Για να σας ενισχύσει κατά τη διάρκεια των μεγάλων ωρών τηλεπικοινωνιών σας, γιατί να μην προβάλλεται στους τοίχους του γραφείου ένα πορτραίτο της οικογένειάς σας, τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις τις εμπνευσμένες αφίσες κ.α.


Συνιστούμε να ρίξετε μία ματιά σε ισοτόπους που ειδικεύονται σε διαδικτυακές αφίσες, στην αναπαραγωγή φωτογραφιών, σε καμβά ή σε αφίσες ή απλά σε διακοσμητικές πινακίδες.



Ένα διακοσμητικό ρολόι


Όμορφα και χρήσιμα τα ρολόγια τοίχου  είναι αντικείμενα που  πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διακόσμηση του χώρου εργασίας σας. Ρετρό, Πόπ, σχέδιο ή μινιμαλιστικό υπάρχει κάτι για όλους! 

Ορισμένα μοντέλα ρολογιού συνδέονται ακόμη και με άλλα πολύ πρακτικά στοιχεία σε ένα χώρο εργασίας ένα ημερολόγιο, υπενθυμίσεις, κάτι για να κρεμάσετε τις σημειώσεις σας.


Ράφια


Τελευταίο βασικό στοιχείο για τη χρήση και τη διακόσμηση των τοίχων σας στην περιοχή του γραφείου σας τα ράφια τοίχου. Όπως σε ένα μικρό δωμάτιο απλώς χρησιμοποιούμε την κατακόρυφο για εξοικονόμηση χώρου. Εγκαταστήστε λοιπόν ράφια τοίχου για να οργανώσετε το χώρο σας. Αποθηκεύστε τα χαρτικά σε ξύλινα κουτιά.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το χώρο για να διακοσμήσετε την περιοχή του γραφείου σας επιλέγοντας προσεκτικά αντικείμενα γραφείου, ή πράσινα φυτά σε πήλινες γλάστρες κατά προτίμηση και διάφορα άλλα αξεσουάρ. 


Εφόσον χρησιμοποιούνται στους τοίχους της περιοχής του γραφείου σας, τότε μπορείτε να οργανώσετε την περιοχή του γραφείου σας έτσι ώστε να είναι ευχάριστη σε καθημερινή βάση. Χάρη στα ράφια διαμορφώνοντας τα μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε τη διάταξη του τοίχου σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 


Προσθέστε ή αφαιρέστε ράφια αναδιοργανώστε το χώρο ανάλογα με τη δραστηριότητά σας, εξαρτάται από εσάς!

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τα ράφια σας χρησιμοποιώντας κατάλληλα συστήματα στερέωσης.


Συμπερασματικά


Είναι γεγονός πως παρά την απαραίτητη λειτουργικότητα που πρέπει να διαθέτει ένα επαγγελματικό γραφείο, είναι εξίσου σημαντικό και η τοποθέτηση ορισμένων διακοσμητικών στοιχείων, που μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου και ταυτόχρονα να αυξήσουν την θετική σας ενέργεια- διάθεση, με σκοπό να περνάτε όχι μόνο έναν δημιουργικό, αλλά και ένα ευχάριστο χρόνο κατά την παραμονή σας στο γραφείο, πετυχαίνοντας τους εργασιακούς σας στόχους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια