Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

 Με εργαζόμενους  σε κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου. Οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου της ΚΟΙΠΑ  επανέλαβαν στον Δήμαρχο Αγρινίου και τον πρόεδρο του ΔΣ της ΚΟΙΠΑ Γιάννη Βασιλείου  το αίτημα για   μετατροπή των συμβάσεων  τους σε αορίστου χρόνου καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες επί σειρά ετών. 

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τον κ. Μανώλη Περιβόλα υπεύθυνο  Κδαπ Αγρινίου, τον κ. Βασίλη Δημάκη υπ. ΚΔΑΠμεα  και τις εκπροσώπους των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς Άννα Μπαρδούμα και Βίκυ Κελεπούρη. 

  «Στεκόμαστε με ανθρωπιά στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου και στηρίζουμε  αταλάντευτα το  αίτημα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου. Οι Δομές μας αποτελούν έναν σταθερό πυλώνα κοινωνικής πολιτικής και προσφέρουν υπηρεσίες στην καρδιά των αναγκών εκατοντάδων οικογενειών. Ειδικότερα την χρονιά της πανδημίας οι εργαζόμενοι  στην ΚΟΙΠΑ προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών με ικανούς υπαλλήλους. 

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι επί σειρά ετών καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου είχε και στο παρελθόν  λάβει απόφαση για στήριξη του θεσμού με μόνιμες θέσεις εργασίας.  Είναι μια αδικία που πρέπει να αποκατασταθεί », ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.