ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παράδοση τροφίμων και ειδών Α' ανάγκης στους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου

 Στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Ελασσόνας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον πρόσφατο σεισμό,  βρέθηκαν  οι εθελοντές του Δήμου Αγρινίου παραδίδοντας ανθρωπιστική βοήθεια.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού  κ. Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα  και η κ. Δήμητρα Αβράμπου παρέδωσαν  είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης προκειμένου να συνδράμουν τις ανάγκες των σεισμοπαθών. 

Το υλικό παρέλαβαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας οι οποίοι ευχαρίστησαν για τη θερμή ανταπόκριση και τη συμπαράσταση προς τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. 

Η Ακτίνα Εθελοντισμού ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους όλους όσοι βοήθησαν στη συγκέντρωση των τροφίμων. Συγκεκριμένα τα ελαιοτριβεία :

Αφοί  Μήλα  Αγγελοκάστρου

Ελαιοτριβείο  Τριμπόνη Γεωργίου

Ελαιοτριβείο  Τσουμερκιώτη 

Ελαιοτριβείο  Χρήστου  Γαλαζούλα

Ελαιοτριβείο  Αντώνη  Γαλαζούλα

Ελαιοτριβείο  Γεωργίου Σκούρα

Ελαιοτριβείο  Φώτη  Μούκα

Ελαιοτριβείο  Αφοι Σκαρναβή

Ελαιοτριβείο  Τσαντόπουλου Λάμπρου

Tις  Εταιρείες :

Κόκκιος  Αθανάσιος - Τρόφιμα μακράς διάρκειας 

Αφοί  Σεργιανού -  παπλώματα -   κουβέρτες 

Πλιατσκίδης  Βασίλης  - δύο  παλέτες με είδη οικιακής χρήσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κατοίκους της  Τοπικής Κοινότητας  Αγγελοκάστρου,    Ζευγαρακίου, Παπαδατών,   Ματαράγκας,  Τριχωνίου,  Δαφνιά, Μεσαρίστης,   Λιθοβουνίου,  Άνω  Μακρυνούς,  Κάτω Μακρυνούς, Καψοράχης, Γαβαλούς. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια