ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λιμενάρχης Μεσολογγίου Κ.Σκανδάλου:Ντροπή και προσβολή για την εικόνα υπηρεσίας,το κτήριο του Λιμεναρχείου (ηχητικό)


 Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον ΑέραFm 99,50 και στο Νότη Ρεντίφη, η Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κα. Κυριακή Σκανδάλου, η οποία εκτελεί χρέη Λιμενάρχη στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.

Μεταξύ άλλων, η κα.Σκανδάλου αναφέρθηκε στην εδαφική αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου ,στα περιστατικά τα οποία καλούνται καθημερινά τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής να επέμβουν, καθώς και  στο θέμα της  παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας,τονίζοντας ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ,ώστε να προστατευτούν οι λιμνοθάλασσες Μεσολογγίου και Αιτωλικού που αποτελούν έναν από τους πλουσιότερους υγρότοπους της Ευρώπης.

 Όσον αφορά τα μέτρα αντιμετώπισης της COVID-19 και τους περιορισμούς που ισχύουν για την ερασιτεχνική αλιεία ,διευκρίνισε  ότι επιτρέπεται υπό όρους και μόνο για κατοίκους παραθαλάσσιων δήμων ,σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ που εκδόθηκε.

Κλείνοντας ,η Λιμενάρχης απαντώντας σε ερώτηση για το μείζον ζήτημα της μεταστέγασης του Λιμεναρχείου σε παρακείμενο χώρο στη Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου ,τόνισε ότι το κτήριο στο οποίο στεγάζονται  αποτελεί ντροπή για την εικόνα υπηρεσίας ,το οποίο δεν πληρεί καν τους ελάχιστους κανόνες ασφαλείας, τόσο για τους ίδιους τους εργαζόμενους, όσο και για τους πολίτες που επισκέπτονται το Λιμεναρχείο.

Όπως είπε προ τριετίας ξεκίνησε αλληλογραφία με αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες ώστε να προχωρήσει η μεταστέγαση ,χωρίς μέχρι τώρα να έχει υπάρξει καμία εξέλιξη.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον AέραFm


πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια