ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI

 Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία 10 χρόνια με χιλιάδες μοντέλα σε διάφορα χρώματα και σχέδια να έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά. Για εσάς που αναρωτιέστε πόσο κάνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και αν συμφέρει οικονομικά συγκριτικά με το κάπνισμα, η απάντηση είναι μία: Συμφέρει απόλυτα!

Η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του και τις ευκολίες που προσφέρει στον ατμιστή. Αναμφίβολα όμως, φέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία αλλά και... για την τσέπη μας σε βάθος χρόνου.

Πρόσφατα η ελληνική αγορά υποδέχτηκε το κορυφαίο και ασυνάγωνιστο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το KIWI.  Το KIWI είναι μια διακριτική συσκευή που ταιριάζει απόλυτα στο χέρι του ατμιστή, καθώς οι διαστάσεις του είναι όσο ενός τσιγάρου. Διαθέτει φίλτρο υψηλής φαρμακευτικής ποιότητας και προσομοιάζει στο 100% το κάπνισμα, χωρίς όμως τις βλαπτικές συνέπειες του.

Αυτό που κάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI μοναδικό είναι η απόδοση του αλλά και η απροβλημάτιστη λειτουργία του. Με την δυνατότητα γρήγορης φόρτισης όπου κι αν βρίσκεστε έχετε πάντοτε αυτονομία χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο Powerbank του που φορτίζει την συσκευή ΚΙWI. Το Powerbank του λειτουργεί ως θήκη μεταφοράς και επαναφόρτισης της συσκευής γρήγορα και εύκολα, μόλις με πέντε πατήματα το soft touch κουμπί του.

Η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου KIWI είναι ιδιαίτερα προσιτή για τα προηγμένα χαρακτηριστικά που φέρει. Μπορείτε να απολαύσετε ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και θα σας κρατήσει μακριά από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Τώρα μπορείτε να έχετε στα χέρια σας μια συσκευή που δεν στηρίζεται στην καύση καπνού αλλά στην ατμοποίηση υγρού αναπλήρωσης. Διαθέτει γρήγορη φόρτιση μέσω καλωδίου Type-C και δεν χρειάζεται να περιμένετε 2.5 ώρες να φορτίσει όπως άλλες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μία all-in-one συσκευή που σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας με μία κίνηση μόνο!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια