ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1

Ήταν και για τους δύο τελικός. Το ΑΕΛ – Παναιτωλικός το περίμεναν όλοι όσοι ακόμη δεν έχουν σωθεί και πρωτίστως οι δύο ομάδες. Τελικά το 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν. Ωστόσο, το σημαντικό για τους Αγρινιώτες είναι πως έμειναν από πάνω στη βαθμολογία και έβγαλαν αντίδραση μετά το «χαστούκι» από τη Λαμία.

Καλύτερα μπήκε στο ματς η ΑΕΛ ενώ Παναιτωλικός έμοιαζε απροετοίμαστος κυρίως ψυχολογικά γι’ αυτό τον τελικό. Οι Θεσσαλοί ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, απείλησαν από νωρίς και στο 8′ κέρδισαν πέναλτι από το χέρι του Καρασαλίδη. Ένα λεπτό μετά, όμως, ο Κνετ απέκρουσε την εκτέλεση του Πινακά και τέτοιες φάσεις πάντα βοηθούν ώστε να αλλάξει η ψυχολογία των ομάδων.

Ο Παναιτωλικός αναθάρρησε, είχε μία ευκαιρία με τον Εντινγκά και προσπάθησε να παίξει κυρίως με τον Αριγίμπι. Ο πιο ποιοτικός παίκτης του είναι και γι’ αυτό η ΑΕΛ προσαρμόστηκε γρήγορα. Υπήρχε double team στον 26χρονο με αποτέλεσμα γρήγορα οι Αγρινιώτες να χρειαστεί να βρουν εναλλακτικές. Σε αυτό απέτυχαν. Μία ακόμη φάση με τον Ντίας είχαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά σταδιακά τον έλεγχο τον πήρε ξανά η ΑΕΛ. Κυρίως επιχειρούσε να χτυπήσει με τον Ακούνια. Έπαιξε πολύ από εκεί, δημιούργησε κάποια ρήγματα και από εκεί βγήκε και το γκολ του Ντουρμισάι έστω και με διαφορετικό τρόπο. Ο φορμαρισμένος Αλβανός φορ στο 44′ με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ στο καλύτερο χρονικό σημείο για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός απάντησε επίσης σε σημείο-κλειδί, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50′ ο Μεντόσα έπαιξε κάθετα και ο Βέργος πλάσαρε στην κλειστή του γωνία τον Νάγκι. Ο φορ του Παναιτωλικού ήταν σε πολύ καλή μέρα, δημιούργησε αρκετά προβλήματα και θα μπορούσε στο φινάλε να έχει βάλει και το γκολ της νίκης.

Μετά την ισοφάριση και για περίπου ένα τέταρτο ακολούθησε ένα σφυροκόπημα. Οι «βυσσινί« πίεσαν πολύ, είχαν σημαντικές ευκαιρίες και ο Παναιτωλικός έδειχνε με πυγμάχο που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ο Τραϊανός Δέλλας παρενέβη, έριξε έναν ακόμη αμυντικό στο ματς και η ομάδα του κατάφερε να ισορροπήσει. Έως το σφύριγμα της λήξης άλλο γκολ δεν μπήκε και οι δύο ομάδες έμειναν πολύ χαμηλά παίρνοντας από έναν βαθμό.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Χουσίνο (46′ Ηλιάδης), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (84′ Τσόσιτς), Κολομπίνο, Στίφλερ Μπεν Χατίρα (87′ Γκράουρ), Πινακάς (67′ Μουκαντζό), Ακούνια, Ντουρμισάι (86′ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τσιγγάρας (79′ Μεντίνα), Καρασαλίτσης, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Εντινγκά (85′ Μανθάτης), Ταχάρ, Μεντόσα (86′ Ντάλσιο), Αριγίμπι (73′ Μαλής), Ντίας, Βέργος.

πηγή:sportime.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια