Νέα δράση προσφοράς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  συνεχίζοντας την ενεργό δράση του, δώρισε σε όλα τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου, του 9ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου πασχαλινά δώρα αγάπης. 

Ο Σύλλογος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: 

《Σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας μέρες θελήσαμε να δώσουμε μια πασχαλινή νότα αισιοδοξίας στα παιδιά χαρίζοντάς τους σχολικά από το Χαμόγελο του Παιδιού και στηρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο του Οργανισμού . Η χαρά και ο ενθουσιασμός στα παιδικά μάτια μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου και όπως χρειαστεί. 

Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους δασκάλους που μας υποδέχθηκαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου  και μας αγκάλιασαν με τόση αγάπη. 

Ευχαριστούμε τέλος τους γονείς και τους δασκάλους του 9ου Δημοτικού και του 9ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην παράδοση των δώρων στα παιδιά. 

Η κοινωνική αυτή δράση έγινε τηρώντας  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, λόγω της πανδημίας Covid-19.  

Ευχόμαστε να μπορέσουν όλοι οι μικροί μας φίλοι να ανάψουν τα πασχαλινά τους φαναράκια με το Άγιο Φως  κοντά  στις οικογένειές τους ξένοιαστοι και ασφαλείς!

Ο Θείος Λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη! 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!》Κωνσταντινή Δημοπούλου


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.