ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο - Ηχηρό μήνυμα αγάπης ,προσφοράς και αλληλεγγύης, στην Εθελοντική Αιμοδοσία(φωτο)

Με διευρυμένη συμμετοχή και την υποστήριξη του ΕΠΑ.Λ Καινουργίου,του Π.Ο "Οι Θεστιείς" και της Δόξας ,ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Καινούργιο, την οποία διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά", σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Σε κλίμα εορταστικό,χαράς και προσφοράς στο συνάνθρωπο, από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι του συλλόγου προσήλθαν στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου όπου έλαβε χώρα η αιμοδοσία με την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του cocid -19.

Σε δηλώσεις του στο kainourgiopress ο πρόεδρος της "Χρυσοχεριάς" Κοσμάς Τασούλης,εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προέλευση και ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν καθώς και τους παραπάνω υποστηρικτές της σημερινής αιμοδοσίας.

Επίσης ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου για την ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία.

Σύμφωνα με τον κ.Τασούλη η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του Ιουνίου 2021.


















πηγή:kainourgiopress.blogspot.com 

Η ανακοίνωση του συλλόγου μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας.

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία μιας και η προσέλευση των αιμοδοτών για δωρεά αίματος ήταν μεγάλη. Οι μονάδες αίματος που συγκεντωθηκαν είναι σημαντικες και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν στο δύσκολο έργο των γιατρών και των ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στην σημερινή αιμοδοσία συμμετείχαν ενεργά και υποστήριξαν την όλη προσπάθεια ο (πολιτιστικός σύλλογος Καινουργίου - οι θεστιεις- ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ ΔΌΞΑ Καινουργίου και το 1ο ΕΠΑΛ Καινουργίου). Οι εθελοντές αιμοδότες για μια ακόμη φορά απέδειξαν πως η προσφορά για ζωή είναι στο αίμα τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για την υποστήριξη με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον εξοπλισμο που διαθέτει. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παραπάνω συλλόγους και το ΕΠΑΛ Καινουργίου για την συμμετοχή τους στην σημερινή αιμοδοσία όπως επίσης και τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου προκειμένου να πραγματοποιήθει η σημερινή εκδήλωση με ασφάλεια. Η 3η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Ιούνιο. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία. Εύχομαστε σε όλους σας υγεία και δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια