Β’ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας: Θλίψη και οργή για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Γ.Καραμπούλη από κορωνοϊό

 Πριν από λίγες ημέρες η εκπαιδευτική κοινότητα και η Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας έχασε έναν εξαιρετικό δάσκαλο, συνάδελφο, άνθρωπο. Τον καθηγητή πληροφορικής, υποδιευθυντή του ΓΕΛ Αμφιλοχίας και πατέρα δύο παιδιών, Γιώργο Καραμπούλη.

H εκπαιδευτική μας κοινότητα είναι θλιμμένη και οργισμένη για τους κινδύνους που είναι εκτεθειμένη καθημερινά από την αδιαφορία του Υπουργείου να ακούσει έστω και μια πρόταση μας για ασφαλή λειτουργία των σχολείων. 

Ένα Υπουργείο που δεν κατάφερε να παρέχει εδώ και ένα ολόκληρο έτος ούτε καν μάσκες σωστής διάστασης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Ένα Υπουργείο που ετοιμάζεται να ανοίξει για μια ακόμη φορά τα σχολεία στην κορυφή της πανδημίας χωρίς για μια ακόμη φορά να λάβει μέτρα προστασίας.

Ένα Υπουργείο που δεν κατάφερε να κάνει επιμόρφωση στους καθηγητές εδώ και έναν χρόνο και τους άφησε μόνους να διεξάγουν την τηλεκπαίδευση και να κρατήσουν το σχολείο όρθιο. Μόνο που σε αυτόν τον αγώνα δεν ήταν μόνοι. Είχαν ανθρώπους σαν τον Γιώργο που υπερέβαιναν το υπηρεσιακό τους καθήκον και συμβούλευαν όποιον αδυνατούσε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες αφιερώνοντας τον προσωπικό και οικογενειακό τους χρόνο με αυταπάρνηση.

Χρωστάμε στον Γιώργο ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Στη μνήμη του οφείλουμε να βλέπουμε το σχολείο και το καθήκον μας όπως αυτός.

Οφείλουμε όμως και να φωνάξουμε με όλη μας τη δύναμη το τελευταίο του παράπονο:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.