Η Υπεύθυνη του Οργανωτικού Δικτύου Υγείας Δυτικής Ελλάδας του Κινήματος Αλλαγής, Κ. Σολωμού στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” (ηχητικό)

Η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνα Σολωμού, αναλαμβάνει όπως έγινε γνωστό προ ημερών, το Οργανωτικό Δίκτυο Υγείας Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με απόφαση του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος “καθήκοντα Περιφερειακής Υπευθύνου του Οργανωτικού Δικτύου Υγείας Δυτικής Ελλάδας του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κατερίνα Σολωμού”.

Η κ. Σολωμού μίλησε με αφορμή τα νέα της καθήκοντα, σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” και στον Νίκο Αγγελόπουλο, με εκτενείς αναφορές στην εξέλιξη της πανδημίας, την κατάσταση του ΕΣΥ, στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την άμεση στελέχωσή του καθώς και στην αναγκαιότητα εμβολιασμού της κοινότητας.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό της για τις τελευταίες εικόνες συνωστισμού και τα κορωνοπάρτι που λαμβάνουν χώρα σε πλατείες καθώς και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την μετάδοση του κορωνοϊού, στηλιτεύοντας μάλιστα την στάση των ελεγκτικών αρχών.


Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ. Σολωμού:

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.