Αγρίνιο- Δράσεις του Εργατικού Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 Το Ε.Κ.Α ,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας , απευθύνει θερμό  αγωνιστικό χαιρετισμό  στους υγειονομικούς  που δίνουν τη μάχη  για την προάσπιση της υγείας και της ζωής του λαού μαζί με το λαϊκό κίνημα  για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των συνανθρώπων μας  που έχασαν τη ζωή τους  από την πανδημία και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους όσοι νοσούν.

Το Ε.Κ.Α., τιμώντας τον αγώνα των υγειονομικών, πραγματοποίησε συγκέντρωση  στις 10:30 π.μ. στον ΕΟΠΥΥ  Αγρινίου όπου απηύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος  των εργαζομένων ΕΟΠΥΥ  Αγρινίου συν. Ντίνα Σιδέρη και η υπεύθυνη  εμβολιασμών  συν. Λαρίση Νίκου και μίλησε ο συν. Κώστας Παπακωνσταντίνου , μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ.Α..

Στη συνέχεια , στις 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε  συγκέντρωση  στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο.

Στη συγκέντρωση αναδείχτηκαν τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις του ταξικού κινήματος  για την υπεράσπιση της υγείας του λαού.

Το Ε.Κ.Α., κλιμακώνοντας τον αγώνα για  την αντιμετώπιση της πανδημίας  και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων , απευθύνει κάλεσμα  σε όλους  για συσπείρωση στα σωματεία  και οργάνωση της πάλης  σε κάθε κλάδο , σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε τόπο κατοικίας .

Κορυφώνοντας  τις δράσεις του την 1η του Μάη , παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης , καλεί σε  μαζική , μαχητική συμμετοχή  στις εκδηλώσεις  που θα διοργανώσει.

ΤΟ Δ.Σ.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.